Skip to main content

Om oss

Omli Landbruksverksted AS er en maskinhandelsbedrift.

Bedriften ble startet opp i første halvdel av 1950 av Joralf Omli og Magne Brauten. 

Mesteparten av arbeidet på den tiden dreide seg om smijernsprodukter. Alt fra redskaper til hest og traktor, dør og porthengsler, til kiler for bruk i skiferproduksjon. 

Etter en periode delte de lag og fortsatte hver for seg. Omli Mek.verksted fortsatte i de samme lokalene etter som virksomheten dreide mer over til reparasjoner av traktorer og redskaper.

Stor aktivitet i skogen gjorde behovet for motorsager større. Tilgjengelighet for både salg og service var viktig for brukerne. Og i 1960 ble samarbeidet med Husqvarna opprettet. Husqvarna´s produkter er også i dag en av våre bestselgere.

Etter hvert som årene har gått har vareutvalget blitt betydelig større, og dekker utstyr for hobbybrukere til landbruksmaskiner.

Verkstedsbygget som ble satt opp ca i 1955-56 er fremdeles i bruk. Traktorer og maskiner har med årene vokst seg mye større og et nytt og moderne bygg ble tatt i bruk i 2006/07.

Autorisert for bil og traktor

Verkstedet vårt er autorisert for bil og traktor, og godkjent for dekkreparasjoner.

Godkjent lærebedrift

Vi er en godkjent lærebedrift. Vi utfører periodisk kjøretøykontroller på biler opp til 3500 kg og på traktor 50km/t.

Periodisk kjøretøykontroll

Vi utfører periodisk kjøretøykontroller på biler opp til 3500 kg og på traktor 50km/t.

Vi har til enhver tid et godt utvalg av maskiner på lager, så ta turen innom for en prat og se utvalget.

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.